Egy internetes sziget a sakk számára

Üdvözöllek az internet e kicsiny szigetén ahol a sakké lesz a főszerep. Nézz körül ezen az új információs oldalon, ahol a sakkról érdeklődők egymás között oszthatják meg véleményüket. Te se gondolkozz sokáig, ha bármilyen sakkal kapcsolatos információd, érdekességed vagy vitaindító alkotásod van oszd meg mindenkivel. Ez az oldal szabad teret ad minden olyan sakkal kapcsolatos írásnak, ami a jó ízlés határain belül van és nem sért senkit.

Az oldal célja egy kellemes közösség kialakítása. Együtt szurkolás csapatainkért, játékosainkért a nemzetközi versenyek internetes közvetítései alatt. A fórumokon megvitathatóak lesznek a sakkeredmények, beszélgetések alakulhatnak ki a legújabb sakkmotor fejlesztésekről.

A ti javaslataitok által fejlődhet, alakulhat az oldal, hogy legyen ez egy olyan sziget a sakkszeretők számára, ahova bármikor visszatérhet, ha sakkra és egy kellemes közösségre vágyik.

Várom olyan lelkes, sakk iránt érdeklődő alkotók jelentkezését, akik szívesen publikálnának az oldalon akár csak egy cikkben is elmondanák sakkal kapcsolatos témában a véleményüket.
E-mailben a címre várom a jelentkezéseket.

4 hozzászólás

 1. simbio

  Tetszik az oldal! Nagyon színvonalasnak ígérkezik. Remélem remek közösség fog kialakulni. Csak így tovább!

 2. Simulacrum

  Köszönet a kedves szavakért. Igyekezni fogok, rajtam nem fog múlni, aztán meglátjuk másnak is ez lesz-e a véleménye. 🙂

 3. Amerigo61

  Grat az oldalhoz, igazán jól sikerült. Remélem, a regisztrációm is. (ez mindjárt kiderül) 🙂

 4. LAKATOS GABOR

  Orulok hogy veletek lehetek!

Írd meg a véleményed!