Egy internetes sziget a sakk számára

Üdvözöllek az internet e kicsiny szigetén ahol a sakké lesz a főszerep. Nézz körül ezen az új információs oldalon, ahol a sakkról érdeklődők egymás között oszthatják meg véleményüket. Te se gondolkozz sokáig, ha bármilyen sakkal kapcsolatos információd, érdekességed vagy vitaindító alkotásod van oszd meg mindenkivel. Ez az oldal szabad teret ad minden olyan sakkal kapcsolatos írásnak, ami a jó ízlés határain belül van és nem sért senkit.

Az oldal célja egy kellemes közösség kialakítása. Együtt szurkolás csapatainkért, játékosainkért a nemzetközi versenyek internetes közvetítései alatt. A fórumokon megvitathatóak lesznek a sakkeredmények, beszélgetések alakulhatnak ki a legújabb sakkmotor fejlesztésekről.

A ti javaslataitok által fejlődhet, alakulhat az oldal, hogy legyen ez egy olyan sziget a sakkszeretők számára, ahova bármikor visszatérhet, ha sakkra és egy kellemes közösségre vágyik.

Várom olyan lelkes, sakk iránt érdeklődő alkotók jelentkezését, akik szívesen publikálnának az oldalon akár csak egy cikkben is elmondanák sakkal kapcsolatos témában a véleményüket.
E-mailben a címre várom a jelentkezéseket.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3  +  4  =