A sakk világszépe

Ma délelőtt landolt a sakksziget levelesládájában egy érdekes levél. Az írója egy oldal létrehozásáról informál, ami meghirdeti a sakk világszépe versenyt. A sakksziget fórumán is volt már beszédtéma a szép, csinos női sakkozók kérdésköre. A honlap készítője azonban nem halmoz el nagyszámú jelöltekkel.
cikk folytatása »

Online sakk regisztráció nélkül

A nemrégiben bemutatott Chesshere online sakkoldal után, most egy olyan honlapot szeretnék megmutatni, ami azok számára nyújthat rövid kikapcsolódást, akik nem akarnak regisztrációval bíbelődni ahhoz, hogy egyet sakkozzanak az interneten.
cikk folytatása »

Online sakk igyenesen (chesshere.com)

Biztos többen ismerik, számomra újdonság volt a chesshere.com weboldal, ahol ingyenesen online lehet sakkpartit játszani. Az oldal 2005-ben indult, az idei év első negyedévétől lehet ingyenesen is játszani rajta. Hasonló a playchess-hez, de nem kell hozzá semmilyen programot letölteni egy egyszerű regisztráció után már lehet is játszani.
cikk folytatása »

Egy internetes sziget a sakk számára

Üdvözöllek az internet e kicsiny szigetén ahol a sakké lesz a főszerep. Nézz körül ezen az új információs oldalon, ahol a sakkról érdeklődők egymás között oszthatják meg véleményüket. Te se gondolkozz sokáig, ha bármilyen sakkal kapcsolatos információd, érdekességed vagy vitaindító alkotásod van oszd meg mindenkivel. Ez az oldal szabad teret ad minden olyan sakkal kapcsolatos írásnak, ami a jó ízlés határain belül van és nem sért senkit.
cikk folytatása »