Teljes képernyős módban videómegállás

Egy bosszantó hiba üldözött egészen mostanáig. Ha a neten böngészve videókat akartam megnézni teljes képernyős módba váltáskor többször megállt a kép, a hang azonban folytatódott rendeltetésszerűen. A megoldás nagyon egyszerű.

Az online videók lejátszására általában valamilyen flashes videólejátszót használnak az oldalak. Youtube, Indavideo, Videa, stb. Nos, aki ezeknél azt tapasztalná, hogy teljes képernyős nézetben (fullscreen) a képfolyam megáll, annak a következő egyszerű lépést kell végrehajtania. A videóra jobb egérgombbal kattintva a flash beállításokat választva (Settings…) a bal első fület kiválasztva (Display) az Enable hardware acceleration szöveg előtti pipát kiveszi.
A hiba valószínűleg a videokártya régi meghajtó programja miatt lehet. Annak frissítése is valószínűleg megoldja a problémát.

Comments

  1. Most olvastam a beírásodat, Isten vagy!!! Hónapok óta küszködöm ezzel én is, csak nekem az volt a gond, hogy teljes képernyőnél kép nem volt, csak fehérség, a hang ment, de most már ez a múlté. Eddig lusta voltam utánanézni, hogy mi okozhatja, na meg időhiány miatt is. Köszi a tippet, bejött.

  2. őrület. igaz én nem szenvedtem hónapokat, az első tünet után böngészőt frissítettem és rendszert visszaállítottam, hát letörtem rendesen h nem segített, idióta pipa…
    köszi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  −  3  =  2