Három a magyar igazság

Hároméves a Sakksziget. Nem éppen boldog ünnepi dolog, hogy a dátumot sem figyelve éppen ma jutott eszembe, hogy sajnos így ebben a formában végleg be kell zárnom az oldalt.
cikk folytatása »

Eltelt két év

Pár nap és két éves lesz a Sakksziget. Egy ideje álomba szenderült, ennek magyarázatát próbálom megfogalmazni a továbbiakban.
cikk folytatása »

1 éves a Sakksziget

Több mint egy éve indult útjára egy régóta dédelgetett álom megvalósulásaként a sakksziget.hu.
cikk folytatása »

Megújult, letisztultabb külső

A féléves lett a Sakksziget. 41 cikk és több, mint másfélszáz hozzászólás. Néha több, néha kevesebb időm jutott az oldalra, de nincs megállás. Talán kicsit korai a dizájnváltás egy ilyen fiatal lapnál, de ez az idő arra pont elég volt, hogy az előző dizájn alapján jobbá lehessen tenni az oldalt véleményem szerint.
cikk folytatása »

Egy internetes sziget a sakk számára

Üdvözöllek az internet e kicsiny szigetén ahol a sakké lesz a főszerep. Nézz körül ezen az új információs oldalon, ahol a sakkról érdeklődők egymás között oszthatják meg véleményüket. Te se gondolkozz sokáig, ha bármilyen sakkal kapcsolatos információd, érdekességed vagy vitaindító alkotásod van oszd meg mindenkivel. Ez az oldal szabad teret ad minden olyan sakkal kapcsolatos írásnak, ami a jó ízlés határain belül van és nem sért senkit.
cikk folytatása »