For sale – könnyed, gyors partyjáték

Meglepve tapasztaltam, hogy egy ilyen jó partyjáték szabályát még nem fordította le senki. Valószínűleg ennek legfőbb oka, hogy annyira egyszerű a játék, hogy fölöslegesnek érezték. Nekem viszont tökéletes alany volt a könnyű szöveg, így ezen játék szabálya lett a második fordítandó szövegem.

A szabály fordítása előtt szétnéztem a BGG-n milyen kérdések merültek fel egyáltalán a szabállyal kapcsolatban, ezek alapján próbáltam úgy fordítani, hogy plusz példát, illetve egyértelműsítéseket tettem be, illetve két megjegyzést is fűztem a szabály végére. Remélem ezzel minden kérdés megválaszolásra kerül azok számára, akik e szabály olvasása alapján kezdenek játszani ezzel a játékkal.

Stefan Dorra játéka 3-tól 6 főnek nyújt gyors kikapcsolódást. Igazi átvezető, kezdő vagy lezárójáték egy társasjátékos nap közben. 5-6 fő az ideális a játékhoz, amiben az első fázisban különböző értékű ingatlanokért licitálunk, amelyeket a második fázisban minél jobb áron próbálunk eladni. A szabály roppant egyszerű és gyorsan elmondható. Bármikor elővehető, ha egy gyors társasjátékra vágyik a több fős társaság.

For Sale – magyar szabály

Ha bármi kérdés merülne fel a szabállyal kapcsolatban jelezzétek, illetve örömmel fogadok bármilyen megjegyzést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  −  6  =  1